Onderhoud en verbouw

Als men een eigen huis bezit komt daar vaak veel bij kijken zo ook het onderhoud daarvan. Dennis Bouw kan het onderhoud geheel uit handen nemen en er voor zorgen dat uw huis in top conditie blijft.  Ook voor verbouwingen bent u bij Dennis Bouw aan het juiste adres. Zowel kleine als grote verbouwingen. Dennis Bouw werkt met gespecialiseerde mensen in hun vakgebied met een hoge kwaliteitsnorm.

Van stukken inzetten in kozijnen in verband met houtrot tot het vernieuwen van complete kozijnen. Het verbouwen van een compleet huis of juist alleen 1 of 2 kamers.

Renovatie

Voorbeelden van renovatie, zoals monumentale panden, die onder monumentenzorg vallen, weer in oude glorie herstellen, waarbij wel aan de hedendaagse veiligheidseisen en levensstandaard wordt voldaan. Hierbij kunt u denken aan het isoleren van het dak van buitenaf waarna de oude pannen weer terug het dak op gaan. Dennis Bouw heeft hier ruime ervaring mee en realiseert dit graag.

Restauratie

Bij het restaureren is het de kunst om het pand weer in oude vormen te herstellen. Na verloop van jaren is er al vaak verbouwd aan panden en zijn sommige ornamenten/details verloren gegaan. Het leuke aan restaureren is het nagaan wat de geschiedenis is van het pand. Welke detailleringen er door de architect/ontwerper bedacht zijn om toe te voegen in een pand. Dan is het de taak aan Dennis Bouw om het pand weer in ere te herstellen. Alle oude detailleringen terug te brengen en de opdracht in een zo originele staat terug te brengen.

Op- en aanbouw

plannen om te gaan op- of aanbouwen? Zowel voor de particuliere als de zakelijker sector. Bijvoorbeeld een aanbouw aan uw woonkamer of bedrijfsruimte of het plaatsen van een dakkapel of lichtkoepel. Dennis Bouw kan helpen bij het plannen en het uitvoeren van de werkzaamheden.