Wie is Dennis Ouwehand?

1500762_552458731513937_600212186_oAl vanaf mijn 5e jaar droom ik ervan om timmerman te worden. En heb deze droom dus ook waar gemaakt. Vanaf mijn 10e jaar kwam ik met mensen in aanraking die hun eigen zaak hadden en dat leek mij ook wel wat. Ik heb er hard naar toe gewerkt om mijn eigen zaak te kunnen opzetten. Wat is er mooier om samen met een opdrachtgever een klus uit te denken en tot in de puntjes te realiseren.

Als een klant tevreden is ben ik dat ook. Toen ik eenmaal begon met het vak, heb ik eerst 3 jaar in de nieuwbouw gewerkt waar ik de nodige ervaring heb opgedaan van ruwbouw. Na mijn eerste 2 opleidingen in de nieuwbouw kwam ik in de restauratie terecht en daar heb ik naar mijn zeggen echt leren timmeren. Veel handwerk waar veel vakmanschap bij komt kijken. Vaak is alles scheef en komt er veel vakmanschap bij kijken om iets moois van te maken.

Nadat ik 7 jaar in de restauratie gewerkt had, vond ik het tijd om op eigen benen te gaan staan. Mijn kennis en vakmanschap gebruik ik nu om samen met mijn opdrachtgevers een mooie klus uit te voeren. Zo is Dennis Bouw ontstaan en leveren we mooie en leuke werken af bij de opdrachtgevers.

Zorgvuldig

Elke klus behandel ik met zorgvuldigheid tot een perfect resultaat.

Professioneel

Professionele oplossingen met de juiste visie voor elke type klant.

Oog voor detail

Geen enkel detail is te moeilijk met keurige afwerking tot gevolg.

Vakmanschap

Door vakmanschap te gebruiken bij de dienstverlening komen mooie resultaten tot stand.